tiistai 5. helmikuuta 2013

Madrid

Madridissa oli mukavaa. Kävin siis viiden yön verran vierailulla Madridissa kaverini Heikin luona, joka on lappeen  Rannan tutalaisia ja viettää vaihtovuotta Madridissa. Pääsin punkkailemaan niiden olohuoneen yllättävän mukavalle sohvalle, kiitokset siitä Heikille sekä hänen kärsivällisille brittikämppiksilleen.

Vielä tahtoo olla vähän turistinähtävyysähky päällä Jenkeistä, joten tämä reissu tuli otettua sopivan chillisti tutustumalla lähinnä Madridin yöelämään ja keskustan alueeseen sekä Heikin vaihtarikavereihin. Nyt on monet uudet vaihtarit saapuneet Madridiin, ja yleinen harhaluulo olikin, että minä oon myös jäämässä sinne opiskelemaan. Ois pitäny huijata että jään ja sitten vaan kadota mysteerisesti!

Torstaina käytiin tsekkailemassa Erasmus-bileet Kapitalissa, joka oli sellanen ihan kiva seitsenkerroksinen yökerho. Musiikki ei nyt mitään maailman parasta mun mielestä ollu, mutta varsin hyvin silti viihdyttiin, koska lähdettiin vissiin joskus viiden aikaan kotiin päin. Metro aukesi vasta tunnin päästä, niin päätettiin sitten reippaina kävellä kotiin se muutaman kilometrin matka.

Lauantaina Heikki kokkaili paellaa. Oli hyvää, vaikka kokki väittikin ettei ihan priimaa ollu.

Kokki ja sen paella

Käytiin pyörimässä Madridin "Central Parkissa" Retirossa, varmasti kesällä tosi kiva paikka esimerkiksi piknikille tai pussikaljalle. Siellä jengi souteli veneillä lammella, kuinka romanttista. Alla pari kuvaa puistosta. Tuo lasitalo oli joku paikka jossa pidetään näyttelyitä ym, mutta nyt se oli tyhjä.

Retirosta

Lasipalatsi Retirossa
Yhtenä päivänä käytiin syömässä minipatonkeja. Tosi hauska konsepti minusta: tarjouspäivinä kaikki patongit on euron, samoin kuin juomat, ja sitten voi tilata useamman erilaisen patogin niin paljon kuin vaan tahtoo. Niitä oli siis kymmeniä erilaisia, eri täytteillä ja eri leivillä. Nams. Ite söin kylmäsavulohi + Cesar-kastike, pekoni + joku miedosti tulinen kastike ja kana + cuacamole -setit. Lisäksi tarjolla oli salaatteja, aika isoja annoksia 2e kappale.

Patonkeja
Patonkimestasta
Hyvä reissu oli! Harmitti vain kun ei ehtinyt näkemään yhtä espanjalaista Pittsburgin vaihtarikaveria, mutta jospa sitä tulisi tehtyä vaikka toinen reissu Espanjaan. Ja jospa sieltä Espanjastakin joku tulisi tänne vastavierailulle :)

PS. Alla pakollinen auringonlaskukuva Madridista




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti