lauantai 17. marraskuuta 2012

EILCstä

Tänään tuli maili, että oon varasijalla kielikurssille. 26.11. mennessä pitää sille hyväksyttyjen vastaanottaa paikka, ja sitten joulukuun alussa tulee ilmotusta jos on paikkoja vapautunu. Laitoin vielä mailia sinne ja kyselin, miten ne varapaikat jaetaan, koska musta tuntuu, että mun hakemus on menny sinne aika loppuvaiheessa eli ei varmaan oo kovin hyvät mahikset päästä jos ilmoittautumisjärjestyksessä otetaan. Sen mailin vastaanottajalistalla oli nimittäin 71 vastaanottajaa...

Mutta ei sinänsä mitään, mä meen sinne sitten hengaileen ja ettiin kämppää ja lomaileen jos en pääse kielikurssille! Ja yritiän etsiä portugalia puhuvia kavereita itselleni :D Ja hyvä olla ajoissa paikalla, koska on varmaan paremmat mahikset saada vielä kohtuullisen hyvä kämppä siinä vaiheessa.

//Muok 23.1. Niin enhän mä tosiaan päässyt sinne kielikurssille, etusijalla oli sen kyseisen oppilaitoksen vaihtarit, ja myös sukupuoli ja opiskeluala vaikutti pääsyyn, sekä se, milloin oli kurssille hakenut. Mutta teknillisellä tiedekunnalla on oma portugalin kurssi, joka maksaa FEUPin vaihtareille 75 euroa, meen sitten sinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti